Sebagian besar proses pengobatan dan proses menjaga kesehatan adalah sesuatu yang ilmiah. Penyembuhan yang berdasarkan keajaiban, sebenarnya hanya keterbatasan akal kita untuk memahami proses yang terjadi, bukan karena adanya mukjizat.
Kefir adalah substansi yang secara ilmiah merupakan pangan fungsional yang luar biasa. Manfaat Kefir dapat diterangkan secara ilmiah, walaupun banyak hal tentang kefir yang masih berada diluar jangkauan pengetahuan manusia. Namun bukti empiris dapat digunakan sebagai suatu pendekatan ilmiah yang sederhana. Seperti seorang anak yang menyalakan sebatang korek api dengan menggoreskan pada sisi kotaknya, ia tahu bahwa korek akan menyala, tanpa tahu bagaimana prosesnya. Anak ini akan takjub melihat nyala korek dan bisa menganggapnya sebagai keajaiban.
Kali ini kami menyunting tulisan-tulisan khusus mengenai beberapa penyakit seperti maag dan diabetes, yang merupakan penyakit dengan insidensi yang sangat menonjol di kota-kota besar, dan di tengah kehidupan yang penuh konflik ini. Bagaimana dengan masalah-masalah kesehatan lainnya? Silahkan simak.
Semoga bermanfaat
KABAR GEMBIRA BAGI ANDA Penderita Diabetes Sakit Jantung Kanker Kolesterol Tinggi Hipertensi Kegemukan Maag, Gangguan Pencernaan dan lain lain. Kini anda dapat menjalani hidup sama sehatnya dengan orang normal yang sehat.

Saturday 5 January 2008

Zucchini Pancakes (Summer Squash Pancakes)


There is more than one recipe for pancakes on this website, if you are looking for some other recipe, try here: all pancake recipes.

Zucchini Pancakes (Summer Squash Pancakes)


Zucchini Pancakes
Zucchini Pancakes
I prepared pancakes from zucchini, but they are also good prepared of any other kind of summer squash or even mix of them.
Soft and tender vegetable pancakes, they are easy and very fast to do. Perfect dish for breakfast or lunch, or for any other “hunger feeding” quick food break.
Odds are your kids will love them (even though they consist of pure vegetables)!

Ingredients:





  • 1lb of zucchini
  • 1 egg
  • 1 garlic clove
  • Fresh dill to taste
  • ½ cup of all purpose flour
  • ½ tbs of salt
  • ¼ tbs of backing soda
  • Sunflower or olive oil

How to make, step-by-step:

  1. You can use any other type of summer squash, pattypans or yellow summer squash, instead of zucchini, or combine different kinds of them. Also you may vary amount of dill and garlic to taste:
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 1
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 1
  2. Wash zucchini, if they are ripe enough to have hard seeds, then remove seeds and skin them, then grate on the medium slots of grater. Add salt, mix and leave for 10 minutes:
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 2
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 2
  3. Drain juice, you may also squash the mix a bit to remove redundant liquid. Add fine chopped dill, pressed garlic clove and an egg:
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 3
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 3
  4. Mix everything, add baking soda and flour (I usually put about half of cup of flour, but you may use more or less to taste) and prepare not stiff dough:
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 4
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 4
  5. Warm the frying pan with oil over moderate heat. Take a bit of dough with table spoon and ladle it on the warmed up frying pan to get a small pancake. Fry the pancake on each side for about 1-2 mins (till golden skin). Repeat the same procedure for the rest dough:
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 5
    Zucchini Pancakes Recipe: Step 5
  6. Serve Zucchini Pancakes warm with sour cream. It is perfect dish for breakfast or lunch, easy and fast to do! Odds are your kids will love it (even though it is pure vegetables!):
    Zucchini Pancakes
    Zucchini Pancakes
Bon Appetit!

Related Recipes

No comments:

Post a Comment